Clippers (35-18) var riktigt bra mot Suns natten till idag. Det var en anstormning som reddes ut och tack vare den eminente Paul George som levererade in 33 poäng, 7 returer och satte 7/9 trepoängare landade Clippers stabilt med båda fötterna på jorden. Det är starka papper. Clippers är en möjlig contender när deras bästa spelare levererar.

I afton möter Clippers ett sargat och "ivägsålt" Houston Rockets (14-37). Inte nog med att de trejdat iväg ikonen James Harden till Brooklyn Nets; de har även en gedigen skadelista som ser sorglig ut. Med betoning på sorglig. Fyra ordinarie spelare i lineup är alla skadade och rapporterade som borta inför nattens match. Dubbelkolla alltid de sista ändringarna ca 45 minuter före tip-off om du är vaken.

Värt att notera:

1. Clippers är 20-8 på hemmaplan. Normalt väldigt effektiva i Los Angeles.

2. Deras 10 senaste matcherna påvisar 8-2.

3. Lagen snittar ca 220 poäng per match tillsammans och det som gör spelet Clippers-vinst + över 222 totala poäng är just att Rockets faktiskt såg relativt bra ut senast. Clippers kommer göra sina poäng. Det är Rockets som är flaskhalsen. Linan ligger på -13 till Clippers. Jag tycker den är lite väl hög och väljer därför att spela Clippers som vinnare + över 222 totala poäng i matchen.

4. Clippers ledande trojka med Leonard, George och Beverley har fått en spännande lagkamrat i Rajon Rondo som vet vad som krävs för att vinna titlar. Rondo satte 15 poäng på bara 19 minuter senast och när han kommer in från bänken och levererar top notch, då måste motståndarna var bra.

Om inte Clippers har ställt ut skorna innan match, då kommer de vinna den här outingen relativt enkelt. Om du skall spela handicap; kör max -7 poäng.

Jag kommer spela Clippers-vinst + över 222 totala poäng i matchen hos Unibet till oddset 2,04.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip