Match 4 mellan dessa två riktigt fina organisationer. Det finns en bra bredd och djup i truppen och för att gå riktigt långt i ett slutspel måste alla kunna leverera när kravspecen är framme.

Match 3 var nog Suns absolut sämsta performance på mången god dag. Förlust med 106-92. Detta till trots att ässet Chris Paul kom tillbaka efter bortavaro. Det syntes dock att han saknade matchtempo och hans skytte var under all kritik. När även stjärnan Devin Booker lyckas med bedriften att sätta 5/21 skott, då förstår alla att det är omöjligt att vinna mot ett aktat lag som Clippers.

Jag kommer spela att Suns vänder på steken nu i match 4 och ser till att gå 3-1 med chans att avgöra hemma i nästa match.

Mitt spel blir Suns -1 till oddset 1,94 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Suns sköt miserabla 39,8% från golvet. Det var deras absolut sämsta outing i slutspelet.

2. Suns Booker och Paul har snittat 44 poäng tillsammans i slutspelet. Nu senast nådde de 30 poäng ihop. Det fungerar inte.

3. Kolla även in statistiken för returtagningar. När Suns vann game 1 dominerade de under korgen. När Suns förlorade game 3 ägde Clippers korgarna. Keep it simple stupid; ta kontroll under ringen.

4. Suns vet om Clippers egentligen enda svaghet; under korgen i mitten. Det måste spelas mer ofta ”inside the paint” och ta mer skott där. Då har inte Clippers något motstånd.

För mig är det enkelt; om Suns återgår till ordinarie gameplan och spelar på sin normala lägsta nivå med bra skytte och äger matchen under korgen, då vinner Suns denna match.

Jag spelar Suns -1 till oddset 1,94 hos Unibet , LeoVegas Och Casumo .

/RoloMartins




This is the stats tab
This is the post tip