Los Angeles Clippers tar emot Oklahoma City Thunder i natt klockan 04.30. Jag tror att Oklahoma City Thunder vinner matchen och spelar därför Thunder ML till oddset 1.83 på Unibet .

LA Clippers: 17-19

Oklahoma City Thunder: 23-17

Clippers har faktiskt hittat formen nu. De kommer till nattens match med fyra raka segrar. Men de har vunnit mot Grizzlies, Hornets, Lakers och Kings. Jag tror att folk överskattar dem en aning nu. Det är fortfarande ett begränsat lag och nu ställs de mot tuffare motstånd.

Thunder har två segrar på sina fyra senaste matcher, men dessförinnan vann de fem raka. Så sett över tid har Thunder bra form. De ser mer stabila ut nu än under inledningen av säsongen då de gick på många minor.

Jag tycker att Thunder borde vara större favoriter här. Kanske tittar folk för mycket på spelschemat och låter sig luras av att Thunder spelade match i går. De vann enkelt och stort mot Lakers och behövde inte slita på sina nyckelspelare nämnvärt. Inför gårdagens bortamatch mot Lakers hade de dessutom varit hemma en längre tid och fått två vilodagar inför. Nu spelar de i samma stad, så de har inte heller behövt resa. Jag tror att Thunder kommer att vara redo här, trots att det är en back-to-back.

Jag tror också att Westbrook är en match-up som passar Clippers dåligt. Nu när Beverley är skadad har de ingen riktig ”stopper” på guradplatsen. Jag tror att Westbrook kan dominera i natt.

Thunder har sett bra ut de senaste veckorna och de har ett på pappret betydligt bättre lag än Clippers. Jag tror att Clippers överskattas här och därför ser jag fint värde i ML-spelet på Thunder. Jag tror att de vinner här utan större problem.

Mitt spel: Oklahoma City Thunder ML
Odds: 1.83
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip