Los Angeles Clippers tar emot Minnesota Timberwolves i natt klockan 04.30. Jag tror att gästerna vinner den här matchen på ett övertygande sätt och spelar därför Timberwolves -4,5 till oddset 1.78 på Unibet .

Clippers: 8-14
Timberwolves: 14-11

De här två lagen möttes så sent som i söndags. Då vann Timberwolves bara med sex poäng. Det var överraskande med tanke på att de var stora favoriter hos spelbolagen inför matchen. Linan låg på -12.0. Nu ett par dagar senare får vi alltså -4,5 till oddset 1.78. Det beror på att Clippers har vilat sedan matchen i söndags medan Timberwolves spelade i måndags också. Men jag tycker inte att den faktorn väger så extremt tungt. Jag tror ändå att Timberwolves, som är minst en klass bättre, kommer att vinna den här matchen med 5-10 poäng.

Clippers är som bekant ett lag som störs av enorma skadebekymmer. De har flera stycken startspelare på skadelistan. Bland annat storstjärnan Blake Griffin som skadade sig mot Lakers den 27 november. Därefter har Clippers förlorat tre raka matcher med 19 poäng, 26 poäng och nu alltså 6 poäng senast mot Timberwolves.

Jag tror att Clippers svaga försvarsspel är en nyckel här. De kommer att få stora problem med Timberwolves som har så många offensiva vapen. Timberwolves har haft svårt för att plocka flera segrar i rad den här säsongen men de har inte heller haft några förlustsviter den senaste tiden. De är bra på att studsa tillbaka. Och jag tror att de studsar tillbaka efter den överraskande förlusten mot Memphis Grizzlies genom att enkelt städa av Clippers.

Mitt spel: Minnesota Timberwolves -4,5
Odds: 1.78 på Unibet
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip