Denver Nuggets var ett av få lag som hade spelledigt igår. Det kanske behövdes efter att man förlorat mot NBA:s sämsta lag dagen innan. Laget förlorade med 102-104 mot Cavaliers i vad som kan beskrivas som en riktig holmgång. Ibland när Denver spelar basket kan det se riktigt risigt ut på grund av det låga tempot. Sitter inte spelen så är bollinnehaven så pass få att det kan kosta segrar. Effektivitet är en nyckel för att kunna spela på det viset som Mike Malone vill. Nu ligger man trea i den västra konferensen men formkurvan pekar neråt med ett matchfacit på 5-5 senaste tio matcherna. Det är en vinstprocent som kan kosta hemmafördel i den jämna västra konferensen.

Milwaukee Bucks toppar hela NBA men man befinner sig på en påfrestande bortaresa där det redan uppkommit förluster mot Lakers och igår natt Suns. Defensivt var det direkt uselt igår då laget släppte till 140 poäng! Middleton höll laget kvar i matchen med sina 39 poäng. Om man ska ha någon chans mot ett defensivt skickligt Nuggets måste intensiteten i försvarsspelet höjas markant från gårdagen.

Hemmalaget har en näst intill skadefri trupp. Rookien Bol Bol är den enda bekräftade skadan men han är inte en del av rotationen. För gästande Bucks så saknas den regerande MVP:n Giannis. En lättare knäskada gör att han står över kvällens match.

Det är inte ofta vi ser Bucks vara underdogs den här säsongen. Det beror givetvis på avsaknaden av Giannis men faktum är att Bucks visat upp bättre siffror när Giannis inte spelar. En väloljad maskin med ett klanderfritt system är vad som implementerats i Bucks-truppen. Över en längre period skulle det märkas om Giannis var borta men under en kortare period så har spelarna visat en förmåga att höja sig. Roligt skrälläge ikväll!

Speltips: MIL Bucks med handicap +3.5 – odds 2.00 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip