Två av NBA:s långsammaste lag ställs mot varandra. Med Casey och Malone som tränare för respektive lag är det inte konstigt att lagen har defensivt fokus. Hela deras spel bygger på en solid grund där bak för att sedan kunna dra nytta av lätta poäng vid en eventuell kontringsfas.

Detroit Pistons säsong har varit en enorm besvikelse. Det var mer eller mindre sista chansen för det här lagbygget. Nu siktar deras GM istället på att bryta ner och bygga om truppen helt. Deras bästa spelare för stunden, Drummond, befinner sig på bytesmarknaden. Inget lag har dock nappat ännu då Pistons vill ha för mycket i utbyte gentemot hans värde.

Denver Nuggets kommer från två meriterande segrar mot topplagen Bucks och Jazz. Detta efter att man förlorade något överraskande mot Grizzlies. Att man lyckas slå både Jazz och Bucks utan tre av sina bästa spelare säger en hel del om bredden som finns i det här laget.

Hemmalaget har storstjärnan Blake Griffin borta resten av säsongen med en knäskada. Han ligger vanligtvis bakom nästan hela deras offensiv. Äve skarpskytten Luke Kennard saknas hos Pistons. För Nuggets har skadelistan byggts på ytterligare då Michael Porter skadade foten i dagarna. Sedan tidigare saknas Murray, Millsasp och Plumlee.

Pistons är ett skal av sig själva där Reggie Jackson varit deras bästa spelare på slutet. Trenden säger snarare att man kommer sjunka i tabellen än kunna utmana om en slutspelsplats. Nuggets behöver vinna varje match som går om man ska klara av att få hemmafördel i slutspelet.

Speltips: DEN Nuggets med handicap -2 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip