Detroit Pistons ligger tolva i den östra konferensen. Deras matchfacit på 20-43 är snarare i överkant av vad man presterat. Stackars Casey fick sparken från tränarjobbet i Raptors för att ta över Pistons med en utlovad satsning. Den har minst sagt uteblivit då organisationen gått in i en ombyggnadsfas. En seger på tio senaste matcherna är talande för hur dåliga Pistons är för stunden. Målet ligger nu istället i att få ett så pass bra draftval som möjligt. Det skiljer bara tre förluster ner till Cavaliers som ligger sist i den östra konferensen.

Utah Jazz har droppat något formmässigt sedan deras sanslöst heta period för några veckor sedan. Nu är 6-4 på tio senaste men man går in till det här mötet med tre raka segrar. Bortaspelet har inte varit någon paradgren(18-13) men då får man komma ihåg att man spelar i den västra konferensen som har en helt annan bredd än den östra konferensen.

Hemmalaget bytte som bekant bort Andre Drummond innan deadline för att börja om lagbygget. Sedan tidigare stod det klart att stjärnan Blake Griffin missar resten av säsongen. Nu tillkommer också Luke Kennard och Derrick Rose på skadelistan vilket gör att man kan fråga sig om Pistons ens kan ställa upp med en startfemma som håller NBA-kaliber. Gästernas Williams-Goss är osäker till spel.

Utah befinner sig i en position där varje seger är viktig. Det är oerhört jämnt bland topp sju i den västra konferensen. En förlust mot ett sådan här lag kan innebära att man tappar hemmafördel i slutspelet. Med tanke på hur pass svag trupp Pistons förfogar över i dagsläget så räknar jag med att gästerna tar en enkel seger.

Speltips: UTA Jazz med handicap -8 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip