OS-kvalet till huvudturneringen som startar 27 juli i Paris är i sluttampen. Det är semifinal mellan Dominikanska Republiken och Kroatien. Den här matchen tror jag kommer bli relativt jämn till skillnad från flera av kvällens övriga matcher. Det är två vettiga lag som har spelat bra i flertalet s.k. internationella "friendlies" under juni och som sedan i juli försöker kvala in till OS i Paris.

Jag tycker Kroatien har ett starkt lag på papperet och har vunnit fyra av fem matcher sedan i juni. I vanlig ordning tycker jag att linan är för hög med Kroatien -7, vilket gör att jag går på en målrik outing och tar spelet Ö173.5 poäng till oddset 1.85 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Kroatien har spelat mot tuffare gäng än just motståndet Dominikanska Republiken i afton OCH vunnit sina matcher med ett högt poängsnitt per match. Det känns tilltalande i den här outingen.

2. Dominikanska Republiken har varit med länge i sina "friendlies" inför OS-kvalet, men har ofta snubblat i slutet av matcherna och det bygger jag på orutin. Det är klart att de också mött bra lag, men det känns som truppen är för ung och tunn.

3. Kroatien har vunnit åtta av sina tio senaste matcher i olika landslagssammanhang. Dominikanska Republiken har bara vunnit fyra av sina tio senaste outings.


För dig som spelar moneyline är det all-in på Kroatien. Laget är en nivå upp och kommer in till semifinalen med bra resultat och högt poängsnitt. MEN spelvärdet enligt mig ligger på Ö173.5 totalt gjorda poäng i matchen. Unibet erbjuder 1.85 i odds och jag tar det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip