Memphis Grizzlies tar emot Miami Heat i natt klockan 02.00. Jag tror på gästerna och spelar Heat +1,5 till oddset 1.88 på Unibet .

Memphis Grizzlies: 8-18

Miami Heat: 12-13

Troliga startfemmor:

Grizzlies: Evans, Harrison, Brooks, Green, Gasol
Heat: Dragic, Waiters, RIchardson, Johnson, Olynyk

Memphis Grizzlies är fortfarande ett vilset lag. Efter en tung förlustsvit fick coachen gå men därefter har det inte sett mycket bättre ut. De har en seger på sina 15 senaste matcher. Till den här matchen kommer de med tre raka förluster i bagaget. Senast förlorade de med en poäng i en tuff och jämn match mot Oklahoma City Thunder. Det var en match där de verkligen fick slita, men ändå åkte på stryk. Det kan ha påverkat laget negativt.

Miami Heat har sett bättre ut. De har 2 vinster och 2 förluster på sina 4 senaste matcher. Men då ska man ha i åtanke att förlusterna kom mot svårslagna Golden State Warriors och San Antonio Spurs. Senast blev det vinst med 101-89 mot Brooklyn Nets.

Båda lagen spelade match i förrgår och har alltså fått lika mycket vila inför matchen. Skillnaden är att den senaste matchen var en back-to-back för Grizzlies som alltså kan ha aningen mer trötta ben.

Grizzlies utan Mike Conley är ett svagt lag som blir väldigt beroende av Gasol. Hittills har spanjoren inte visat att han kan bära laget på egen hand. Åtminstone inte till segrar. Jag kommer inte att tro på det här Grizzlies förrän de visar att de kan vinna även utan Conley.

Jag anser att Heat är ett tryggare lag just nu. De lyckas få till resultat och vinna matcher. De har fler offensiva vapen just nu. Jag ser dem som knappa favoriter här och med tanke på att bolagen ser Grizzlies som favoriter så tycker jag att värdet i handicap-spelet är bra. Grizzlies har inte varit bra på att täcka linan när de har varit favoriter på hemmaplan den här säsongen.

Mitt spel: Miami Heat +1,5
Odds: 1.81 på Unibet
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip