Game 3 mellan Grizzlies och Jazz. Den här serien står 1-1, men generellt sett skall Jazz gå segrande ur den här fajten. De har ett klart bättre lag rakt över. Det som dock gillas med Grizzlies är att de har ett ungt lag med en superstar i form av Ja Morant.

Jag kommer spela Jazz -5 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Vad är skillnaden mellan lagen? Jo, Jazz trupp som helhet har 2-3 spelare på bänken som relativt lätt matchar 1-2 av Grizzlies förstalina. Det innebär när Grizzlies vilar någon/några av sina "äss", då är bänken klart sämre än just Jazz. Det är värt att notera.

2. I match nr 1 som Grizzlies plockade hem på bortaplan var inte Jazz nr 1 Donovan Mitchell med. Han ville, men Jazz medicinare tyckte inte att han var helt 100 och ville spara honom över ett par dagar till. Det var ingen trevlig stämning i Jazz's omklädningsrum pga det. I game 2 var Mitchell tillbaka och på vilket sätt sedan. Han satte 25 poäng på låga 26 minuter (han kommer matchas tuffare och med mer speltid i afton).

3. Jazz trepoängsskytte var enastående i game 2. De satte allt. Bogdanovic och Ingles testade ofta och satte allt. Det är inte mycket som talar för att de skall vara sämre idag.

4. Under korgarna var det också bara Jazz senast. De gav inte Grizzlies en chans.

Konkret handlar det om följande; om Jazz har en dominant Mitchell i kvicka uppspel och snabba poäng inne i 2-poängsområdet, tillsammans med Bogdanovic och Ingles skytte bakom bågen dvs trepoängare en masse. Lägg därtill att Jazz äger returerna med Gobert (tog 13), då har inte Grizzlies något att stå emot.

Jag spelar Jazz -5 till oddset 1,86 hos bet365 .com, trots att det är bortaplan och jag gör det med vetskap om att basket handlar om att ha bra rull i spelet; kvicka bollrörelser, äga sin egen korg och lägg därtill att trepoängsskyttet varit enormt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip