Hoppas ni var med på Suns över 114,5 igår mot Knicks. Vilken avslutning! Cam Johnsons trepoängare avgjorde och Suns vann med 115-114. Riktigt bra!

I afton skall Grizzlies (43-21) ta emot Magic (16-48). Det här är en match som Grizzlies bara skall vinna. Oddsen är också därefter.

Spelvärdet ligger i att det blir många poäng i matchen och med tanke på Grizzlies äss Ja Morant toppform. Han har satt 52 och 38 poäng i sina två senaste matcher. Killen är 22 år och en riktig superstar i vardande.

Jag tycker Ö229,5 totalt i matchen till oddset 1,93 hos Pinnacle är spelbart.

Värt att notera:

1. Grizzlies snittar 114 poäng per outing och med den statsen är de nr 3 i NBA.

2. Magic är i en rebuild och har ett väldigt ungt lag. De skötte sig bra mot Raptors senast och vägrar ”släppa” säsongen och det gillas, trots att de har ett dåligt facit.

3. Grizzlies möter ett lag de slår 8/10 gånger. Det som är viktigt är att de har fokus uppe matchen igenom. Magic är inte lika starka offensivt, men dugliga bakåt.

4. Grizzlies är 21-10 på hemmaplan och Magic är 9-26 på bortaplan.

5. Ja Morant har som sagt varit formidabel. Över de fyra senaste matcherna har han satt klubbrekord i tre av dessa fyra matcher med 52 poäng mot Spurs näst senast som rekord.

Grizzlies behöver producera som vanligt för att överspelet skall sitta. Magic å sin sida visade rätt inställning mot Raptors och kan man få tidig utdelning mot Grizzlies kommer Morant och hans mannar vara tvungna att hålla uppe sitt fokus.

Jag spelar Ö229,5 poäng till oddset 1,93 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip