Speltips Grizzlies-Warriors

Sport: Basket
Spelstopp: 2022-05-04 03:40
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.81
Tips: 2 Warriors ml
Dags för match nr 2 i serien mellan Grizzlies och Warriors.

Mitt speltips på Warriors som slutsegrare i den här matchserien består även efter game 1. Det var en märklig match. Grizzlies maxade på sina bästa spelare som Morant och Jackson, samtidigt som Warriors fick en av ligans bäste försvarsspelare Draymond Green utkastad från matchen pga. en flagrant foul nivå 2 (den var enligt mig horribel) plus att ässen Curry och Thompson snabbt fick tre fouls vardera och bänkades. Detta inalles vann Warriors matchen med en poäng. Det måste ha gjort ont i Grizzlies när de gick igenom video av sin match. De spelade en suverän match rakt över, MEN lyckas ändå inte vinna. Det tar på psyket; tro mig.

Varför vann Warriors? Jo, för att Warriors är ett bättre lag med en djupare bänk och framförallt klev Warriors veteraner fram i slutet och satte enormt viktiga skott. Det är därför Warriors är favoriter i den här matchserien. De är ett bättre lag. De har en större rutin vid "clutch moments".

Jag spelar Warriors money line till oddset 1,81 hos Pinnacle.

Värt att notera:

1. Game 1 var en riktigt kul match att se. Det mesta gick Grizzlies väg med såväl foul på spelare, som underliga domarbeslut, MEN lika förbenat vann Warriors. Det går inte att blunda för det. Jag har extremt svårt att se Grizzlies maxa sina bästa spelare i poängväg som de gjorde i förra matchen och med det sagt; hur skall de då kunna matcha Warriors över fyra kvartar? Jag kan inte se det.

2. Draymond Green, en av ligans bäste försvarsspelare blev utkastad från matchen pga. en tuff foul. Det var en foul, men den berättigade inte en s.k. ejection. Detta till trots vann Warriors matchen. Vem stod längs fram i spelartunneln och "bröstade" varenda lagspelare efter matchen? Jo, Green. En mycket viktig kugge och ledare i omklädningsrummet. Idag är han åter med och spelar hela matchen och det är enkom plus för Warriors. Noteras bör att Warriors är 34-12 med Green med i lineup. Så viktig är han. Trots dennes ejection vann alltså Warriors över Grizzlies.

3. Det som hände när Green fick kliva av var att djupet i Warriors bänk "hoppade in och levererade". Spelare som Poole, Looney, Kuminga, Porter och Wiggins tog hand om 35 returer tillsammans. Det gjorde att Warriors, trots Greens frånvaro vann returtagningen med 50-47.

4. Warriors Jordan Poole var enorm. Han kom in från bänken och satte 31 poäng. I Warriors historia är han den femte spelaren som gjort så. Han tog åtta returer och hade nio assist, vilket verkligen gjorde avtryck. Han var bäst på plan enligt mig. Han är gjuten från start i afton.

5. Vi pratar ofta om "Splash Brothers" i form av Curry och Thompson som grymma offensiva vapen för Warriors, men en riktigt intressant stat är att de spelare som Steph Curry försvarat under årets slutspel skjuter facila 36% från golvet. DET är en riktigt bra insats och noteras. I afton kommer Curry att matchas mot Morant igen. Pass på.

6. Grizzlies har som sagt tappat sin hemmaplansfördel i och med förlusten i game 1. Skillnaden nu kontra Wolves är att Warriors är en klass bättre. Det går inte att tappa en enda fördel om de vill vara med i den här matchserien. I mina ögon tog den här förlusten stenhårt på Grizzlies psyke. Det är klart att deras narrativ blir att komma ut och köra på som vanligt, men minnesmärket från game 1 kommer bestå. Tro mig. När ens lags bästa spelare levererar på maxnivå och motståndaren tappar sin och kanske ligans bäste försvarsspelare i kvart 2 av 4 och du fortfarande får stryk = det är klart att det sätter sig i huvudet.

Jag är övertygad om att Warriors bara kommer bli bättre och bättre ju längre slutspelet går. Noteras bör att såväl Curry som Thompson varit borta länge pga. skador. Det är inget gott omen för Grizzlies. Jag spelar på att Warriors även vinner match 2 i bara farten och spelar Warriors money line till oddset 1,81 hos Pinnacle.

/RoloMartins
  Grizzlies-Warriors
Spela på Speltips Grizzlies-Warriors
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 3 Maj 2022 - 11:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Piteå - Team TG
Fotboll - Division 1 Norra - 1 asian -1,5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:10  Sundsvall - Malmö
Fotboll - Allsvenskan - 2/2
1.90
21:00  Finn Harps - Shamrock Rovers
Fotboll - Premier Division - 2 asian -1
1.72
17:30  Helsingborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2.5 mål
1.81
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg (Unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Big 9 Speltips Lördag 2 juli
Insats: 1296 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming