Snacka om sorgesam upplevelse och genomförande av Philadelphia 76'ers senast. Laget ledde med 22 poäng i halvlek och hade hela 26 poäng upp och såg ut att cruisa mot seger. Sedan total kollaps från Sixers. Det får inte ske, men det gjorde det och det var en sorglig syn. För facit är enkelt; 76'ers är ett mycket bättre lag och borde ha vunnit den här serien redan...

Jag kommer spela 76'ers i afton, eftersom de är ett mycket bättre lag och de kommer aldrig, med garanti på aldrig, "svimma" som de gjorde härförleden. Jag spelar 76'ers -3 till oddset 1,90 och tycker det är ett riktigt bra spelvärde.

Värt att notera:

1. Visst; 76'ers saknar Danny Greens interna ledarskap på banan, men det är ingen ursäkt för att laget kollapsade senast. Det är ingen idé att skylla på andra, utan kort och gott; man up och börja spela på den nivå som ni kan, Sixers!

2. Coach Doc Rivers är i mitt tycke en av de allra bästa. Han vet. Han kan. Han måste få laget att "göra!. Det finns ingen morgondag. Nu måste han säkra upp det jag tycker han gjort bra i år; att få laget att spela tillsammans, inte bara för sig själva. Han har själv förlorat game 5 tidigare, men ändå vunnit efter sju matcher. Det sitter i huvudet och den nyckeln vet jag att Rivers kan coacha bort.

3. Spelmässigt är Hawks ett klart sämre lag. De har dock framtiden för sig.

4. För mig är nyckeln Tobias Harris i afton. Han har varit briljant under slutspelet, men riktigt usel senast. Han hade totalt fyra poäng på hela matchen och var 0-4 i skott i andra halvlek. Han vet att han måste steppa upp nu, annars blir det kiss and goodbye för 76'ers.

5. 76'ers har genomgående studsat tillbaka under hela året, trots graverande skadebekymmer längs resans gång. Nu spelar inte det någon roll längre. Vinn eller försvinn.

Jag spelar på 76'ers i afton. Bästa laget, bästa coachen och en förkärlek att snabbt komma tillbaka efter en dålig insats. Jag spelar -3 till oddset 1,90 och tycker det är ett riktigt bra odds. Häng med!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip