Hawks vs Bucks match nr 6. Vinner Bucks går laget till sin första NBA-final sedan 1974. Jag är inne på det.

Lagens två superstars; Hawks Young och Bucks Giannis är skadade och vi vet med garanti att Giannis är borta. Young är questionable; troligen missar han också denna fajt. OM Young spelar är det fördel Hawks, men den infon kommer komma efter midnatt.

Vad skall vi säga om match 5? Då visade sig Bucks övriga spelare; framförallt Lopez ta kommando och satte +30 poäng. För mig är Bucks det mer tuffa, fysiska laget. Det syntes i match 5. Jag är övertygad om att Bucks bara har en tanke i huvudet och det är att fortsätta på den inslagna vägen.

Jag spelar Bucks +2 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Bucks är som sagt det bättre laget och det finns ingen tvekan om att game 6 är minst lika viktig för dem som för Hawks, eftersom Suns väntar på en motståndare och har vilat ett par dagar.

2. Hawks är 15-3 på hemmaplan i sina 18 senaste matcher, men jag tyckte Bucks ”körde” över Hawks senast. De är ett bättre lag. De är tuffare och har fler andra spelare som kan kliva fram när det gäller. En sådan spelare är Khris Middleton. Utan Giannis tog han ett större ansvar i offensiven och visade återigen varför han är en elitspelare.

3. 33 poäng på 14/18 skott. Lägg därtill 7 returer och 4 blockade skott. Detta facit stod Bucks Brook Lopez för. Han var omöjlig att försvara, trots att Hawks satte sina två bästa försvarare på honom. Det kändes som Lopez antog utmaningen och bara levererade.

4. När Bucks attackerar korgen har de varit helgrymma. 33/50 skott sattes inne i ”painten”. Om vi ser till hela serien har Bucks satt ett snitt på ca 60 poäng i ”painten”. Det är starka papper.

Jag spelar på Bucks i afton. Det var tydligt för mig att de är det mer fysiska laget och jag hävdar med en dåres envishet att Hawks kommer vara bättre de kommande åren. Bucks är i win-mode nu. Jag spelar Bucks +2 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip