Game 3 i Miami och jag vidhåller att Bucks skall vinna den här matchserien. Det största bekymret är att superstar Giannis bara spelat totalt 11 minuter de två första matcherna. Game 2 var han ett s.k. "game time decision" och det är signalerna nu, men han har varit med i alla förberedelser inför den här outingen och jag känner mig trygg med att han kommer att spela. DET är ett jättelyft för Bucks.

Jag spelar Bucks att vinna med -3,5 poäng till oddset 1,75 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Game 2 var en riktig höjdare för alla Bucks-fans med tanke på hur bra laget spelade utan sin superstar Giannis. Bucks är nr 1-seedade och skall vara favoriter, men utan Giannis tog Holiday, Lopez, Connaughton över rodret och maxade sin insats. Noteras bör att hela sju spelare nådde +10 poäng i outingen.

2. Om Heat skall ha en chans mot Bucks i afton måste de stoppa Bucks trepoängsskytte. I game 2 satte Bucks hela 25 trepoängare och då är många lag svårslagna.

3. Bucks Giannis är en nivå upp och är alltid svår att försvara sig emot. Heats defense är inte av yppersta elit, men de är fullt dugliga, men det måste noteras att två av deras ordinarie topp-5 spelare är borta. Den sista notisen är också att Lowry är borta. Det känns tungt för Heat.

4. Bucks är 26-15 på bortaplan. Det är sannerligen starka papper.

5. När jag gick igenom statistiken efter game 2 sköt Heat bättre än vad de gjort i många matcher under 82 matcher i grundserien. Allt detta till trots fick de regelrätt stryk av Bucks. Utan Giannis.

Nej; det enda som talar för Heat är deras hemmaplan. I övrigt ligger solen rätt på Bucks alla styrkor och med Giannis tillbaka på planen vet vi att Bucks får in en spelare som gör +30 poäng och som tar +10 returer och dominerar under båda korgarna.

Jag spelar Bucks -3,5 till oddset 1,75 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip