Nuggets (45-20) är ute på en längre roadtrip och spelar de kommande fyra matcherna på bortaplan. Jag kommer gå på Nuggets i den här outingen, eftersom laget är skadefritt och har vunnit nio av tio matcher sedan All-Star Break. Med den vetskapen och den insikten har också laget själva gett sig förutsättning att blir nr 1-seedat, vilket innebär hemmaplansfavör genom hela slutspelet. Jag tror inte Nuggets kommer släppa den möjligheten och därmed borde också Heat få smaka på det i afton med en förlust som ett brev på posten.

Heat (35-29) å sin sida är skadedrabbat. När de är fräscha och alla spelar; då är det ett mycket kapabelt lag. MEN. Det var länge sedan de hade sin ordinarie lineup på planen. Heat står ofta och faller en aning med hur bra Jimmy Butler spelar. Idag möter Butler Nuggets två starka försvarare Gordon och Porter Jr. Det blir inte lätt och jag kommer gå på Nuggets här.

Jag spelar Nuggets -3.5 hos bet365 .com till oddset 1.90.


Värt att notera:

1. En rematch från 2023 års NBA-final är det som basuneras ut inför kvällens drabbning. MEN. Nuggets är ett bättre lag än Heat i år och med tanke på Heats skador tycker jag det är toppchans att Nuggets vinner i afton. Heat har inget tryck framåt i poänggörandet och nu senast mötte man ligans sämsta försvar - se Wizards OCH lyckades ändå få stryk. Nej; Nuggets vinner den här outingen.

2. Nuggets Jokic är underbar att se på planen. Jag har skrivit superlativer om honom varje gång jag gjort någon analys med Nuggets. Han är formidabel för dagen. Han snittar 26 poäng per match. Han snittar 12 returer per match. Han snittar 9 assist per match. Så dominant. Han har gjort +20 s.k. triple doubles i år. Enorm är bara förnamnet. Jokic spelar i afton.

3. Heat har förlorat tre raka matcher och har sett sådär ut.

4. Nuggets har vunnit 16 av 19 matcher mot Heat genom åren. Total dominans.

5. Nuggets har varit starka under hela säsongen, men extra starka i de första två kvarterna som gett dem en stabil ledning att spela på.


Jag tror på en stabil vinst för Nuggets och då framför allt med vetskapen om hemmaplansfavör i slutspelet. Det är en extremt viktig detalj att ha med sig. Den seedningen är väldigt viktig. Jag spelar Nuggets -3.5 till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip