Charlotte Hornets tar i natt emot Houston Rockets. Rockets är knappa favoriter hos spelbolagen, men jag ser dem som större favoriter och ser därför värde i Rockets -3.0 till oddset 1.90. Spelet finns bland annat på bet365 .

Troliga startfemmor:

Hornets: Walker, Lamb, Kidd-Gilchrist, Williams, Howard

Rockets: Harden, Gordon, Ariza, Anderson, Capela

Rockets har ett förkrossande övertag om man tittar på de senaste mötena lagen emellan. I fjol vann Rockets matcherna med 12 och 8 poäng. Och de har vunnit 12 av de 13 senaste matcherna mot Hornets.

Rockets har fått en bra start på den här säsongen. De har vunnit fyra matcher och förlorat en. Senaste matchen slutade med seger, 105–104 mot Philadelphia 76ers. Hornets har börjat sämre. De har två vinster och två förluster. De vann senast mot Denver Nuggets med 110–95.

Rockets skjuter mycket treor men de har gjort det ganska dåligt under inledningen av säsongen. Visst, de sätter många treor, men de skjuter lågprocentigt och missar lite för mycket. Jag ser det som ett slags outnyttjad potential. Rockets kommer att börja skjuta mer högprocentigt och då kommer de att bli ännu bättre. Om de lossnar i natt mot Hornets kan det här bli en överkörning.

En stor nyckel är så klart James Harden, Rockets stora stjärnspelare. Harden trivs bra mot Hornets. Förra säsongen hade han riktigt bra siffror mot Hornets och det har han haft genom sin karriär. När Harden är het är Rockets ett svårslaget lag. Hornets kommer inte att kunna stoppa honom om han kommer igång.

Rockets är i grund och botten klassen bättre än Hornets. De har en bättre bredd och planens överlägset bäste spelare. Om de bara kommer upp i normal nivå så vinner de den här bortamatchen med några poäng. Om de får bättre ordning på trepoängsskyttet kan det rinna iväg.

Mitt spel: Houston Rockets -3.0.
Odds: 1.90 på bet365 .
Insats: 2/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip