Speltips: Hornets - Wizards

Sport: Basket
Spelstopp: 2017-11-23 01:00
Land: Nordamerika
Liga: NBA
Odds: 1.80
Tips: 2 hcp +3,5
Charlotte Hornets tar emot Washington Wizards i natt klockan 01.00. Jag tror att vi kan få se en bortaseger här och ser därför fint värde i Wizards +3,5 till oddset 1.80 på Unibet.

Hornets ligger just nu på 11:e plats i Eastern Conference. De har 7 vinster och 9 förluster. Wizards ligger på 5:e plats i samma conference. De har 10 segrar och 7 förluster.

Hornets har visserligen två raka segrar inför den här matchen, men zoomar man ut lite så ser man att de har ganska svag form. Innan de tog två segrar åkte de på sex raka förluster. De har alltså två vinster på sina åtta senaste matcher.

Wizards har varit ett bra bortalag den här säsongen. De har 5 vinster och 3 förluster på bortaplan. Senast vann de borta mot ett svårspelat Milwaukee Bucks. Dessförinnan förlorade de borta mot Toronto Raptors, men då spelade de utan sin storstjärna John Wall. Tittar man på alla Wizards bortamatcher så har de faktiskt +6 i ”average scoring margin”. Det är starka siffror.

Tittar man på spelschemat så är det inget lag som har någon vidare fördel. Båda har fått vila en dag mellan senaste matchen och nattens möte.

Den stora nyckelmatchen i matchen är enligt mig pointguard-mötet mellan John Wall och Kemba Walker. Walker är en väldigt viktig spelare för sitt lag men här tror jag att hans betydelse kan slås ut en aning eftersom han möter en så tuff motståndare.

En annan viktig ”matchup” är den mellan Otto Porter och Michael Kidd-Gilchrist. Även där anser jag att det är fördel Wizards. Porter har sett riktigt bra ut den här säsongen och kan även han vinna sin ”match i matchen” så ser det riktigt bra ut.

Mitt spel: Washington WIzards +3,5
Odds: 1.80 på Unibet
Insats: 3/5 units
  Hornets - Wizards
Spela på Speltips Hornets - Wizards
NBA - 22 November 2017 - 15:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar