bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Gårdagens rek satt fint då Thunder som vanligt gjort sitt jobb och visat hur pålitliga man är. I natt spelar Thunder igen, denna gång mot 76ers. Linan ligger på -6.5 och det är självfallet extremt lockande. Dagens spel blir dock Indiana Pacers -2(!!) till 1.90! När linan är så låg och det är Pacers, då klipper man till.

Pacers åker till Denver och Pepsi Center för att möta Nuggets. Nuggets som likt de flesta lag har blandat och gett under säsongen. Man har haft perioder när det gått bra och sen har man haft perioder då det gått mindre bra. Denver Nuggets går att hitta på en elfte plats i den lite ”tuffare” Western Conference. Man har varit helt okej offensivt och man snittar 103,4 pts vilket faktiskt är bättre än Pacers. Nuggets problem är defensiven. Man skjuter 45,1 % och skapar tillräckligt med chanser men klarar inte av att hålla motståndarna borta. Man är bland dom sämre när det handlar om att hålla nere motståndarna. Man släpper igenom i snitt 103 pts och med en vinstprocent på 48 så håller det inte hela vägen.

Nuggets kommer ifrån en förlust med 5 pts mot Portland Trail Blazers och har tre raka förluster. I Pepsi Center är man någorlunda bättre, men man höjer sig inte tillräckligt för att kunna tackla omkull NBA:s bästa lag, Indiana Pacers.

Indiana Pacers har 34 vinster och åtta förluster denna säsong och är bäst i NBA defensivt. Man håller motståndarna till makalösa 89,7 ppg, men tyvärr lyckas man inte vara fullt lika effektiva framåt. Man snittar 98,7 pts vilket är lågt för ett topplag. Snittmarginalen landar ändå på exakt 9 pts.

Varför är då linan så låg om man nu är ett så mycket bättre lag än Nuggets? Jo, därför att man igår natt spelade en match mot Sacramento Kings som gick till förlängning. Det finns risk för trötta ben och att man inte riktigt klarar av att hålla Nuggets borta. Jag tror dock att man klarar linan och hugger på det. Tvekar ni så snegla mot Thunder som möter ett av NBA:s sämsta lag.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip