Indiana Pacers kan vara nöjt med sin inledning på säsongen utan skadade stjärnan Victor Oladipo. Laget är 6-4 (sex vinster och fyra förluster) efter tio omgångar och har en svit på tre raka segrar inför nattens möte med Oklahoma City Thunder. Pacers saknar dock hela fem namn till matchen. Utöver Oladipo är Turner, Bitadze, Lamb och Sumner skadade. Turner är deras näst bästa spelare och var bland annat med i VM-turneringen för USA tidigare i höstas. Han står för en enorm närvara under korgen i försvarsspelet genom att påverka skott och blockera skott.

Thunder har blivit ett roligare lag att titta på i år trots att man tappade Westbrook och Paul George under sommaren. Supertalangen Gilgeous-Alexander har varit tagit för sig i sin nya roll bredvid Chris Paul. Omgiven med skyttar som Schröder, Gallinari och Ferguson har det blivit en mer lagbaserad basket. Var det en sak Chris Paul ville trycka på under mötet mot Bucks så var det att hålla tempot uppe i matchen. Det är deras bästa chans att vinna under rådande omständigheter. Mot ett försvarsstarkt Pacers kommer mentaliteten troligtvis vara likadan.

Notera att försvarsspecialisten Roberson fortsatt saknas hos gästerna medan centern Steven Adams är ett frågetecken inför mötet med Pacers.

Poänglinan på 209,5 är baserad på avsaknad av offensiv kvalitet hos hemmalaget. Många tror att man kommer vilja dra ner tempot genom matchen. Gästerna har dock hela tre guards som ska pressa upp tempot i omställningarna och kan lagen bara skjuta en hyfsad procent ifrån trepoängslinjen - då ska den här matchen gå över linan.


Speltips: Över 209,5 poäng – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip