Jazz (39-13) har varit enormt bra i år och tagit såväl ett som två kliv framåt. Det som också är fascinerande med Jazz är att de håller en så hög nivå rakt över hela säsongen. De är 23-0 på hemmaplan sedan 2021 och de har vunnit dessa matcher med ett snitt om +18 poäng. Det är med den här bakgrunden som gästande Kings (22-30) kommer till Utah. Vad kan vi säga om Kings? Laget började säsongen bra, men skador på nyckelspelare har gjort att truppen decimerats och den senaste tiden har det varit fritt fall. Mentalt verkar laget ha ställt in sig på att få ett högt nummer i NBA-draften...

Jag är övertygad om att Jazz kommer dominera den här outingen fullständigt och väljer att spela kombon Jazz som vinnare och att det totalt sett blir över 231 gjorda poäng hos Unibet till oddset 2,10.

Värt att notera:

1. Kings kommer ha fullt upp med att överhuvudtaget hålla samma tempo som Jazz. Deras sista matcher har varit ett par steg bakåt och det är tråkigt att se.

2. Jazz shooting star Joe Ingles har 72% i skottprocent. 72%! Det är vansinnigt bra.

3. Jazz har ett av NBAs allra bästa 3-poängs skytte, där Donovan Mitchell spelat som i trans i år.

4. Ett sidospel som kan vara av värde är vem som vinner tredje quartern. Här har Jazz varit hemskt imponerande i år. De har totalägt tredje quartern över de senaste 10 matcherna. Det är här som den extra växeln läggs in.

Vi får hoppas att Sacramento Kings i alla fall försöker vara med i matchen så länge som det går. Min feeling är att Jazz som kommer till denna outing med alla sina äss spelbara. Jag är övertygad om att Jazz gör minst +130 poäng i bara farten. Det torde räcka...

Jag spelar Jazz som vinnare + över 231 totalt gjorda poäng framåt till oddset 2,10 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip