Jazz (34-21)har studsat tillbaka efter en riktigt svag period, där laget hade skador på flertalet nyckelspelare. Jazz har fyra raka segrar och bröt Warriors segersvit om nio raka segrar häromsistens. Snacka om tokform! Nu möter man ett ungt och kommande ”bra” lag i Magic (13-43), men som inte har samma spänst och djup i sin trupp för att orka matcha Jazz på bortaplan.

Jazz kommer vinna matchen, men i vanlig ordning på tok för höga handicaper, vilket gör att mitt spel landar i att Jazz gör mer än 117,5 poäng till oddset 1,85 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Jazz gjorde en större trejd innan deadline och det var att trejda bort ”kelgrisen i omklädningsrummet” Joe Ingles. En skön snubbe som var hemskt populär hos sina lagkamrater, men management hos Jazz fann värde i att trejda honom. Vi får se om det var rätt val inom kort.

2. Jazz defense var dominant mot Warriors och det vill inte säga lite. Warriors gjorde bara 36 poäng i andra mot Jazz och det berättar orsak till förlust.

3. Magic plockade över Bol Bol i en trejd och det kommer hjälpa dem en hel del, men Jazz är mer rappa i sin offensiv, vilket gör att Magic inte kommer hinna med i afton.

4. Jazz offensiva äss Mitchell har verkligen funnit sin rytm i spelet igen och då är det få som kan stoppa honom. Han är lika farlig med sina assist som med sina skott. Magic har inte spelare att matcha Mitchell i afton. Räkna med många poäng från Mitchells sida.

5. Jazz har som sagt fyra raka segrar och har spelat slutspelsbasket enligt min mening. Magic är inte där i år, utan har lag för att vara bra inom 2-3 år.

Jag spelar Jazz Ö117,5 poäng till oddset 1,85 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip