Jazz vs Mavericks game 4. Jag tycker den här matchen är otroligt spelvärd, eftersom Mavericks, i mitt tycke, är det lag som kommer vinna den här matchserien. Orsak? De leder redan med 2-1 i matcher och då har inte deras superstar Luka Doncic spelat en minut i serien. MEN i afton står han som questionable, vilket normalt betyder att han kommer spela och då sitter oddsen helt fel och det är mycket tacksamt. Doncic har internt gått ut med att han ej känner av sina vadproblem och då vill han spela. Räkna med det. Jag bygger mitt spel på det.

Jag spelar Mavericks +6 till oddset 2,00 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Mavs superstar Doncic har missat de tre första matcherna, men idag pekar allt på att han gör comeback. Han ville själv spela i match 3, men fick inte för Mavericks management. Idag testas han igen under förmiddagsträningen och därefter vet vi, MEN för mig är det uppenbart att han kommer spela. Klassiskt amerikansk sport-beteende; lite tjuv och rackarspel, men i själva verket är allt redan bestämt. Jag är övertygad om att Doncic kommer spela. Med koll på antal minuter. Genom att Doncic finns med på banan kommer det ge Mavericks en enorm boost.

2. Mavericks Brunson har varit en den klart mest lysande stjärnan i den här matchserien. Han har gjort allt rätt och varit en spelare som Jazz inte kunnat hantera. Han har snittat 32,3 poäng mer outing med fem returer och fem assist per game. Det som känns med tilltalande med Brunson är hans skytte (+50%).

3. Mavericks hade hela sju spelare som levererade in +12 poäng i game 3. Det är ett bra tecken på en härlig bredd i truppen.

4. Jazz måste vinna den här matchen om de skall ha en chans att gå vidare, eftersom serien åter vänder till Dallas, men det har inte sett ut som gamla Jazz som är offensiva när det gäller trepoängsskyttet. De har inte ens skjutit 30 skott över tre matcher bakom trepoängslinan. Det handlar om självförtroende.

5. Om Mavericks återigen lyckas fortsätta vårda bollen och inte ge upp turnovers (riktigt bra över de tre senaste matcherna), då kommer Jazz få bekymmer. De måste börja "jaga" bollen mer än vad de gjort tidigare.

6. Över de två senaste matcherna har Mavericks satt totalt 40 trepoängare. Det är franchise-rekord för laget.

Jag spelar på att Doncic gör comeback i afton och då kommer oddsen svänga rejält. Just nu är Mavericks +6 till dubbla pengen hos Pinnacle som hämtgurka.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip