En matchup som skulle kunna vara en finalmatch i NBA-slutspelet senare i år, men lagen har sett mer än lovligt ”tama” ut på slutet. Båda lagen har ett par av sina bästa spelare ute, vilket har gjort sitt till. Men det jag saknat mest när jag sett dem båda spela på slutet har varit energin och det tempo som krävs för att vara ett dominant slutspelslag. Nets är fortfarande ett av de lag som räknas med bra chans att vinna i år, men jag är tveksam.

Jag spelar att totalen i matchen landar på U234 poäng till oddset 1,78 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Jazz vann sin första match på länge mot Nuggets senast. Det var ingen glimrande insats, men en viktig vinst för lagkänslan.

2. Nets å sin sida lider av att superstar Durant är borta. Han är navet i laget och det blir en aning stillastående i anfallsspelet när han är borta. Nets kommer ha med Irving i afton och det är positivt.

3. Jazz leading scorer Spida Mitchell har äntligen clearat hjärnskakningsprotokollet. Han har missat åtta matcher, men är tillbaka i afton. Frågan är hur mycket speltid han får, men som sagt; en boost för Jazz

4. Nets har sex raka förluster och det penibelt för att vara en s.k. contender. I afton spelar Harden och Irving igen, vilket är ett plus. Men som sagt: jag saknar intensiteten.

5. Jazz har själva bara vunnit 2 av 10 och det syns att de saknar sin defensive hjälte Rudy Gobert. Jazz har också de hamnat i en s.k. scoring slump, vilket måste förbättras markant framåt.

Jag har svårt att se den här matchen bli en shootout. Jag går på spelet U234 poäng totalt i matchen till oddset 1,78 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip