Jazz (48-18) tar emot Nuggets (44-22) hemma och vi är hemskt nära slutspel nu, vilket gör att coacherna och GMs försöker ha bra koll på sina spelare.

Vissa lag är redan helt klara som Jazz. Kruxet för dem nu är att de har chans på nr 1-seedning, eftersom Suns fått ett par förluster i baken som få räknat med.

Det gör att Jazz kommer gå för allt inför slutspelet med de som är fräscha, vilket gör att jag kommer spela Jazz -1,5 idag till oddset 1,79 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

Värt att notera:

1. Jazz har två av sina äss, Mitchell och Conley ute (laddas mot slutspel), men Jazz-bänk har lyft laget en nivå med spelare som Clarkson som kommer in och skjuter 30 poäng i matcherna. En otrolig resurs.

2. Men det stoppar inte där. Jazz Bogdanovic har spelat som om han vore i trans. En uppenbarelse på plan. Mot Spurs satte han 24 poäng under 25 spelade minuter. Enorm! 10/13 från tvåpoängszonen och 3/4 vid trepoängsskott. Absolut världsklass.

3. Nuggets då? Ja, de har så många spelare i första rotationen skadade, vilket gör att de har svårt med poäng framåt. MEN de spelar riktigt bra, trots dessa bekymmer. I min värld kommer de vara med rätt länge i den här matchen, men Jazz kommer ta dem på utmattning.

4. Fajten mot Suns är nu i ett annat ljus. Det kommer avgöras i sista matchen dessa lagen emellan. Det gör att Jazz kommer matcha bästa möjliga lag hela vägen in och över mål. Nr 1-seed är alla lags våta dröm. Hemmaplansfördel genom hela slutspelet.

Med ovan vetskaper känner jag att Jazz -1,5 till oddset 1,79 hos LeoVegas , Casumo och Unibet är taget.

/RoloMartins




This is the stats tab
This is the post tip