Utah Jazz (41-14) har varit och är det mest jämna laget i hela NBA till dags dato. De har bra rotation på sina åtta spelare som används varje match, där jag gillar bänken med Ingles, Clarkson och Favors som kommer in och alltid levererar. Det är imponerande! Det är många experter som ifrågasätter om Jazz har "star power" nog för att gå långt i ett slutspel och om du frågar mig svarar jag direkt; ja! I mina ögon är Jazz lika dominanta framåt som bakåt för tillfället. Offensiven med Mitchell som ässet och i defensiven, där Gobert tar allt under ringen.

Kommer inte foka så hemskt mycket på motståndaren Pacers i denna outing. De är habila, men för ojämna. Jazz skall vara klara favoriter och jag spelar Jazz -8 i handicap till oddset 1,72 hos Casumo , LeoVegas och Unibet .

Vad är det som gör Jazz till ett av ligans kanske bästa lag?

1. En detalj jag gillar är det som NBA kallar net rating. Det är den statsen som berättar hur många poäng som Jazz "outscorat" sitt motstånd med. Jazz snitt är +9,5 poäng. Det är också en bra stats för dig som spelar handicap varje match. Det innebär att +9,5 är deras snitt med antal poäng de brukar vinna med fördelat över hela säsongen.

2. Håll ett extra getöga på Donovan Mitchell hos Jazz. Han snittar 26,5 poäng per match. Det är riktigt bra.

3. Det som är extra tilltalande för mig är att se kemin i truppen. Det är glatt, frejdigt och varje poäng betyder något. Coacherna hos Jazz har fått ihop ett riktigt bra lag, där de spelar tillsammans.

Mitt val i afton är enkelt. Jazz kommer vinna. De skall vara klara favoriter och jag spelar Jazz -8 i handicap till oddset 1,72 hos Casumo , LeoVegas och Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip