Skönt att plocka in en fin slant på Warriors igår. De är sjukt starka för dagen.

Nu till kvällens match, där Jazz har revansch att utkräva efter chockförlusten igår. Jazz (12-7) har enligt mitt tycke ett av ligans bästa lag och det är förvånande att de trots detta är så ojämna.

Idag spelar man mot Pelicans (5-16) igen och det var sorgligt att se hur Jazz var så nonchalanta i sitt spel under gårdagen. Med den snopna förlusten på näthinnan är jag övertygad om att Jazz visar hur bra man är i afton och spelar ut Pelicans.

Bästa spelet enligt min mening är Jazz Ö114,5 poäng till oddset 1,90 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Donovan Mitchell är den mest lysande stjärnan i Jazz. Han hade en riktig off-day igår och det är sällan det sker. Han snittar 23,4 poäng per match, vilket gör att vi kan räkna med stor revanschlusta. Jag är övertygad om att Mitchell gör +30 poäng i afton.

2. Jazz har 14-5 mot Pelicans genom åren och har vunnit 6/8 sedan tidigare. Notera det.

3. Efter förlusten igår stängde sig Jazz inne i sitt omklädningsrum och rensade luften rejält. Effekten av det kommer vi få se i afton. Lita på det.

4. Pelicans har fortfarande för många skador i sin trupp för att kunna matcha ett ”normalt” Jazz. Vinsten igår var dock ett steg i rätt riktning, men notera att Jazz topp 3 var genant usla.

Jag är övertygad om att Jazz studsar tillbaka på ett kliniskt sätt i afton. Jag gillar inte den höga handicapen, utan väljer istället att spela på Jazz och över 114,5 poäng till oddset 1,91 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip