Utah Jazz tar emot Toronto Raptors i natt. Jag åker med ”Jazz på hemmaplan-tåget” ett tag till och spelar ettan till oddset 1.83 på Unibet .

Troliga startfemmor:

Jazz: Rubio, Hood, Ingles, Favors, Gobert

Raptors: Lowry, DeRozan, Powell, Ibaka, Valanciunas

Jazz har spelat fem hemmamatcher den här säsongen. Det har blivit fem vinster och varje gång har de täckt linan. Alla bra saker tar ju slut någon gång men jag tror att vi kan tjäna ännu lite mer pengar på det här hemmastarka Jazz-laget. Jag tror att de tar sjätte hemmasegern mot Raptors i natt.

För Raptors är det här sjätte raka bortamatchen. De har haft ett tufft schema den senaste tiden och det vore konstigt om det inte påverkade laget. Senast förlorade de med 129-111 mot Denver Nuggets. Den överkörningen kan vara ett tecken på att Raptors går lite på sparlåga nu. När kraften inte riktigt finns där brukar defensiven bli lidande.

Jazz vann senast mot Trail Blazers efter förlängning. Jag tror att den sköna segern bara har byggt på ett redan starkt självförtroende. Spelarna i Jazz vet att inget lag ser fram emot den här bortamatchen. Senast fick Jazz dessutom fin offensiv produktion från guarden Ricky Rubio. Kan spanjoren fortsätta så här i natt så ser det riktigt bra ut.

Den givna nyckeln här är ju Jazz försvarsspel. Det här är ett av ligans bästa lag defensivt. De har släppt in i snitt 91 poäng i sina tre senaste matcher. Jag har svårt att se hur ett tröttkört Raptors ska kunna göra tillräckligt mycket poäng på det här Jazz-laget i natt. Jag tror att vi får se en komfortabel hemmaseger.

Mitt spel: Utah Jazz ML
Odds: 1.83 på Unibet
Insats: 4/5 units

This is the stats tab
This is the post tip