Utah Jazz tar emot Oklahoma City Thunder. Jag tror på gästerna och spelar Thunder -4,5 till oddset 1.90 på Unibet .

Thunder har spelat en match hittills. De körde över New York Knicks med 105-84 i torsdags. Jazz har spelat två matcher. De började med att vinna hemma mot Denver Nyggets med 106-96 i onsdags. Och i går förlorade de borta mot Minnesota Timberwolves med 100-97.

Jazz är ett starkt lag som har en stabil defensiv, men jag tror att de får problem här. De kommer till den här matchen utan någon vila. Och de ska möta ett atletiskt och svårspelat Thunder med sin nya stjärntrio Russel Westbrook, Paul George och Carmelo Anthony. Jazz må vara bra på att försvara som ett lag men här kommer de att hamna i en del en-mot-en-situationen som de bara inte kan lösa.

En annan faktor som jag tycker talar emot Jazz här är att guarden Rodney Hood lämnade fredagens match med en skadad vad. Innan han gick ut stod han för 20 poäng och tanken är att han ska vara en viktig poänggörare i Jazz den här säsongen. Jazz har inte så många naturliga poänggörare och om Hood nu saknas så blir de ännu svagare offensivt.

Jag tror att ett friskt och utvilat Thunder (som här under inledningen av säsongen vill visa att de är ett lag för toppen av Western Conference) vinner borta mot ett mer slitet Jazz med minst fem poäng.

Mitt spel: Oklahoma City Thunder -4.5 till oddset 1.90 på Unibet .
Units: 2/5.

This is the stats tab
This is the post tip