Utah Jazz tar emot Minnesota Timberwolves i natt klockan 03.00. Jag tror på gästerna här och spelar Timberwolves -3,5 till oddset 1.91 på Mobilebet.

Utah Jazz: 6-7 (9:a i Western Conference)
Minnesota Timberwolves 7-5 (6:a i Western Conference)

Troliga startfemmor:

Jazz: Rubio, Mitchell, Ingles, Sefolosha, Favors

Timberwolves: Teague, Wiggins, Butler, Gibson, Towns

Jag har tidigare spelat på Jazz på hemmaplan men här får vi en annorlunda situation. Jazz saknar sin stjärncenter, Rudy Gobert. Lagets bäste och viktigaste spelare. En av ligans allra bästa försvarsspelare. Jag tror att Jazz imponerande försvarsspel kommer att påverkas negativt av att han saknas. Det finns också en risk att laget påverkas negativt bara av vetskapen om att de är utan sin stora nyckelspelare. Gobert hade behövts mot Karl-Anthony Towns, en av ligans bästa centrar offensivt.

Jag ser också spelschemat som en faktor som talar för Timberwolves här. Timberwolves spelade i onsdags och i lördags. Bara två matcher förra veckan alltså. Och de vilade i går. Jazz spelade i tisdags och sedan både fredag och lördag. Detta blir alltså lagets tredje match på fyra dagar.

Annars är detta en match mellan ett starkt försvar (Jazz) och ett lag som är bra offensivt (Timberwolves). Men jag tror inte att detta försvagade Jazz kommer att kunna stå emot Timberwolves offensiv som består av så många duktiga spelare. Jag tror att Timberwolves lyckas få matchen dit de vill, att det blir ett Snabbare spel. Jag tror att de vinner med mellan 5 och 10 poäng här. Jazz har förlorat tre av sina fyra senaste hemmamatcher. Det starka hemmaspelet som de visade upp tidigare under säsongen finns inte riktigt där nu.

Mitt spel: Minnesota Timberwolves -3,5
Odds: 1.91 på Mobilebet
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip