Jazz (44-15) tar emot ett eliminerat Timberwolves (16-44) och som just T-wolves spelat på slutet kommer Jazz vinna den här outingen relativt enkelt. Laget har som sagt ivrigt kämpat, men de har tappat lågan i slutet av sina matcher, då de skall vara som bäst.

Frågan är om Jazz håller sitt snitt på +9,5 i poängfördel per vinstmatch eller inte? Linan ligger på -13,5 och det gillas inte. Nej; Jazz kommer vinna, men handicap-spelet plockar vi inte idag.

Jag kommer spela kombospelet Jazz som vinnare och att den totala poängen landar över 233,5 poäng till oddset 2,06 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Timberwolves har som tidigare nämnts i denna rek blivit utslaget från NBA-slutspelet, vilket gör att de inte har något att spela för än sin egen respekt.

Timberwolves har en ung trupp och kommer vara som bäst inom 2-3 år. De har dock spelat OK på slutet, utan att orka stänga matcherna. Mot Kings senast ledde laget med 11 poäng när det var dryga 6 minuter kvar. Statistiken förkunnade att Timberwolves hade matchen till 95%.

Det slutade med att Kings gjorde 26 poäng de sista 6 minuterna och vann med tre poäng. Helt obegripligt, MEN inte när det gäller T-wolves. När det krackelerar, då verkligen krackelerar det. Det är klart att orutinen spelar in. I afton möter man ett av ligans bästa lag på bortaplan och de kommer inte ha en chans på vinst, men min förhoppning är att de kan vara med länge i fajten och skapa en del poäng.

2. Jazz å sin sida har spelat formidabelt över hela året och särskilt vassa är laget på hemmaplan. Mitchell är skadad och kommer inte spela, men en spelare som det verkligen lossnat för på slutet är Bogdanovic. Killen kom till Jazz via free agency under 2020 och levererade direkt. Snittade +20 poäng varje match för Jazz och gjorde verkligen skillnad. Sedan drabbades han av skada och operation, vilket har gjort 2021 lite so-so. NU har han dock vaknat till liv igen och har varit "skillnaden" tillsammans med Gobert på slutet. Hans senaste 16 matcher påvisar ett snitt per match som berättar: 17 poäng, 4,2 returer, 1,8 assist och en shooting split på 45/40/88. Boganovic kommer vara skillnaden även i denna outing.

Jazz kommer vinna med minst -7 poäng, men spelvärdet ligger i Jazz-vinst och en totalpoäng över 233,5. Jag spelar det hos Unibet , LeoVegas och Casumo till oddset 2,06.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip