Jazz (25-9) tar emot Timberwolves (16-18) för att plocka hem sin sjätte raka seger och det är jag övertygad om att så kommer ske. Jazz har i stort sett fullt lag emedan Timberwolves har ca 6-7 spelare i COVID-19-protokollet. Det är också flera ordinarie i första femman som är borta, varav de två bästa spelarna i truppen (Towns/Russell), vilket gör att T-wolves kommer få det tufft.

Jag finner spelvärdet i att Jazz sätter över 116,5 poäng till oddset 1,82 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Jazz bäste poängplockare Donovan Mitchell gör comeback efter att ha varit borta en kortare tid för lättare ryggskada. Han snittar dryga 27 poäng per match. DET är en klar boost och fördel Jazz.

2. Jazz är 13-6 på hemmaplan, samtidigt som T-wolves är 6-8 på bortaplan.

3. Jazz är det enda laget i NBA som till dags dato EJ haft en spelare i COVID-19-protokollet.

4. Lagen möttes dan före julafton och då levererade Jazz in hela 128 poäng på ett riktigt starkt sätt. Det gör att jag har stor tilltro i spelvärdet Ö116,5 poäng. Jazz har ett bättre lag på plan i afton kontra då...

5. T-wolves har varit ruggigt ojämna med sitt trepoängsskytte. De testade hela 38 gånger mot Knicks senast och satte bara sju. Det håller inte.

6. Jazz har mött T-wolves vid två tillfällen och har dominerat dem fullständigt. Notera det.

7. T-wolves har förlorat tre av sina fyra senaste och är inne i en svagare period och det tack vare decimerat antal spelare att använda.

Jazz kommer vinna årets sista match på hemmaplan. Deras nyckelspelare är bättre än T-wolves på samtliga positioner. Jag kommer spela över 116,5 poäng för Jazz hos Unibet och tycker det känns riktigt spelvärt.

Gott Nytt År!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip