Utah Jazz tar emot Portland Trail Blazers och jag tror att Jazz fina hemmaform fortsätter. Jag spelar ettan med handicap -3.0 till oddset 1.83 på bet365 .

Troliga startfemmor:

Jazz: Rubio, Hood, Ingles, Favors, Gobert

Trail Blazers: Lillard, McCollum, Harkless, Aminu, Nurkic

De som har trott på Jazz på hemmaplan har tjänat pengar den här säsongen. Laget har vunnit alla fyra matcher hemma i Salt Lake och de har också täckt linan varje gång. De vinner sina hemmamatcher med i snitt 12 poäng.

Bortamatchen mot Jazz är ju en klassiskt svår match för de andra NBA-lagen, med tanke på den höga höjden och allt. Nu har Jazz dessutom ett av ligans bästa försvarsspel. Det här är en match som inget lag ser fram emot.

Om Jazz kommer med fin form och gott självförtroende är läget annorlunda i Trail Blazers. De kommer från en storförlust på hemmaplan mot Toronto Raptors. Trail Blazers lyckades bara göra 6 poäng i en av perioderna. Rekorduselt i NBA!

Tittar man på hur de här mötena har slutat den senaste tiden så kan man ana en fördel för Jazz. De har vunnit tre av de fyra senaste hemmamatcherna mot Trail Blazers.

Alla vet ju att det är guarderna Lillard och McCollum som är Portlands främsta offensiva vapen. Men Jazz har guarder som spelar bra försvarsspel, och under korgen vaktar som vanligt Gobert, ligans kanske bästa ”korg-försvarare”. Jag tror att Jazz kan tvinga Lillard och McCollum till tuffa skott.

Mitt spel: Utah Jazz -3.0
Odds: 1.83 på bet365
Units: 1/5

This is the stats tab
This is the post tip