Sacramento Kings tar emot Los Angeles Clippers i natt klockan 04.00. Jag tror att Kings har skrällchans och spelar därför Kings +4,5 till oddset 1.92 på Unibet .

Sacramento Kings: 5-13
LA Clippers: 6-11

LA Clippers vann visserligen den senaste matchen men de har en usel form just nu. Innan den senaste matchen hade de 9 raka förluster. Sacramento Kings har inte heller någon superform, men de har i alla fall 4 vinster på sina 10 senaste.

Tittar man på spelschemat så kommer båda lagen med två dagars vila inför det här mötet. En skillnad är att Kings spelade sina två senaste matcher på hemmaplan. De har kunnat ta vara på vilan bättre och har även haft bättre möjligheter att förbereda sig inför det här mötet. Clippers är ute på en road trip och detta blir lagets femte raka bortamatch, Efter den här matchen vänder de hem till LA, så det finns en risk att de redan nu har börjat se fram emot att få resa hem.

En viktig detalj på schemat är också att Clippers nästa match är mot lokalrivalen LA Lakers på måndag. Det är givetvis en match som de ser fram emot och som redan nu kan finnas där i bakhuvudet hos spelarna. Det tror jag kan störa laget i natt.

Det är stor skillnad på hemmalaget Kings och bortalaget Kings. På hemmaplan har de varit riktigt bra den senaste tiden. De har vunnit 4 av sina 5 senaste hemmamatcher. Vinsterna har kommit mot Lakers, Trail Blazers, 76ers och OKC Thunder.

Detta skadedrabbade Clippers är inte ett starkt lag. De saknar flera viktiga spelare och har haft det kämpigt den senaste tiden. Mot ett hemmastarkt Kings tror jag att de får problem. Särskilt med tanke på att Lakers-matchen finns runt hörnet. Jag tror att Kings kan skrälla här och ser därför fint värde i +4,5-spelet.

Mitt spel: Sacramento Kings +4,5
Odds: 1.91 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip