Sacramento Kings tar emot Charlotte Hornets i natt klockan 04.00. Jag tror att ett blekt Kings förlorar igen. Mitt spel blir därför Hornets -3,5 till oddset 1.83 på Unibet .

Sacramento Kings: 12-24

Charlotte Hornets: 13-23

Sacramento Kings lyckades för ett par omgångar sedan skrällbesegra Cleveland Cavaliers. Men det är lagets enda seger på de fem senaste matcherna. De avslutade året med att förlora mot två svaga motstånd, Phoenix Suns och Memphis Grizzlies. Mot Grizzlies såg det riktigt illa ut. Charlotte Hornets har något bättre form. De har två segrar på sina fem senaste matcher. De förlorade dock senast, mot LA Clippers på nyårsafton.

En nyckel här är Dwight Howard. Den rutinerade centern har varit ojämn den senaste tiden men han blixtrar fortfarande till och här får han en bra möjlighet att studsa tillbaka och stå för en bra insats. Kings har svårt att stoppa motståndarnas stora spelare.

Hornets har ett ganska starkt lag på pappret. De har underpresterat en del under säsongen men det här är den typen av matcher som de bara ska vinna. De vet de själva också. Jag tror att nyss nämnde Howard och den viktige guarden Kemba Walker blir skillnaden. Kings har inte tillräckligt starkt försvar för att kunna hindra Hornets nyckelspelare, och inte heller tillräckligt många egna offensiva vapen. Om Hornets når upp till den nivå de har haft under sina bästa stunder de senaste veckorna så ska de vinna den här bortamatchen med minst 10 poäng.

Hornets har faktiskt vunnit sina två senaste bortamatcher mot Kings. Jag tror att de tar tredje raka här. När man såg Kings senast så undrade man om de ens ville vinna.

Mitt spel: Charlotte Hornets -3,5
Odds: 1.83 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip