Kings (1-0) vs Jazz (1-0). Det här är en matchup som kommer passa Jazz utomordentligt bra. Dels för att de är minst en klass bättre än Kings, men också för att Jazz äss Gobert satte nytt rebound-rekord direkt i debuten mot Oklahoma senast. Killen plockade in 21 returer, vilket var ett franchiserekord.

Jag kommer spela Jazz -4,5 till oddset 1,74 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Jazz var ett av NBAs bästa lag under fjolåret, men fick problem i slutspelet när skador påverkade deras spel. I säsongsöppningen visade de återigen varför de är en contender OM friskt manskap får spela. Hela sex spelare satt minst 10 poäng vardera, samtidigt som deras defense såg till att Oklahoma enkom fick facila 86 poäng med sig hem. Dominans från början till slut. Extra kul när killar från bänken - se Whiteside kommer in med energi och även gör poäng.

2. Kings börjar få till sitt lag, efter att ha varit i en rebuild. Det som var extra kul var just att en av deras "pappor" i laget, Harrison Barnes klev fram och gjorde 36 poäng. Addera därtill nio returer + åtta trepoängare = he got game". Det var den förste spelaren i en säsongsöppnare sedan 1977-78 som levererade in +35 poäng, inga turnovers och inga foul. Imponerande!

3. Jazz offensiv med Mitchell, Conley och Bogdanovich har skills som Kings inte har försvar emot. De täcker alla delar av en offensiv; från kvicka uppspel till att spela runt för att sedan ta skott. De har för många vapen i relation till Kings defense. Mitchell snittade 26,4 poäng och 5 assist per game 2021. Han är mångfacetterad och svår att kontrollera. Bogdanovich satte 60% av sina skott senast. En ruggigt bra start.

4. Kings var bra under preseason och tog med sig det spelet in i premiären mot Blazers. Fox satte 27 poäng och visade tillsammans med Barnes hur bra Kings kan vara offensivt. Idag möter man dock ett lag som är en nivå upp och det blir tufft att möta ett lag av Jazz kvalitet - både offensivt och defensivt. Notera det.

För mig har Jazz en större bredd och djup i sin grupp kontra Kings. När jag får 1,74 av Pinnacle på -4,5 till Jazz fördel, då trycker jag på knappen direkt. Häng på!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip