Sacramento Kings tar emot Oklahoma City Thunder i natt. Jag förväntar en överkörning och spelar Thunder -10.0 till oddset 1.94 på Betsafe .

Sacramento Kings hittills den här säsongen: 1-8 totalt, 0-3 på hemmaplan.
Oklahoma City Thunder hittills den här säsongen: 4-5 totalt, 2-3 på bortaplan

Sacramento Kings har varit ett av ligans allra sämsta lag den här säsongen. De kommer till den här matchen med usel form. De har flera överkörningar med sig i bagaget. Här är deras fem senaste matcher: förlust med 9 poäng mot Detroit, förlust med 27 poäng mot Boston, förlust med 18 poäng mot Indiana, förlust med 27 poäng mot Washington och förlust med 8 poäng mot New Orleans.

Oklahoma City Thunder kommer inte heller med särskilt bra form. De har två raka förluster med sig till den här matchen. Men det här är ett lag som är flera klasser bättre och jag förväntar mig att de kommer att bli bättre och bättre under säsongens gång. Här får de ett perfekt läge att studsa tillbaka och visa att de har med toppstriden att göra.

Ett stort problem för Kings här är att de kommer att få svårt att göra poäng. De är näst sämst i ligan när man tittar på antalet poäng per 100 bollinnehav. Thunder är näst bäst defensivt. Så ni förstår ju att det här inte blir enkelt för Kings. Kings har gjort under 90 poäng i tre av sina fyra senaste matcher.

Kings kommer inte att kunna hantera Thunders stjärntrio. Jag blir inte överraskad om Thunder vinner den här matchen med 20 poäng.

Mitt spel: Oklahoma City Thunder -10.0
Odds: 1.94 på Betsafe
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip