NBA har så sakteliga börjat rulla igång igen efter All-Star Game. Jag har funnit ett riktigt bra spelvärde via Celtics borta mot ett skadedrabbat Knicks. Celtics har sju raka vinster i bagaget och leder med +7 matcher gällande den östra konferensen. Celtics har ett komplett lag i år och som jag nämnt tidigare; de är mina favoriter till NBA-ringen.

Jag spelar Celtics att leda med minst -3.5 poäng i halvtid till oddset 1.91 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Celtics och Knicks har mötts tre gånger i år och Celtics har avgått med seger vid samtliga tillfällen.

2. Knicks har sett bra ut i år, men har haft enormt stora skadebekymmer över den senaste tiden och det ser inte bättre ut idag.

3. Celtics klev in och dominerade Bulls senast. Hela offensiven levererade och det såg riktigt enkelt ut. Man satte 23 av 47 trepoängsförsök. Ässet Tatum snittar 27 poäng per outing och spelar kanske sin bästa basket för dagen. Men som sagt; alla i startfemman levererar och det gör Celtics svårslagna.

4. Knicks slog ett skadedrabbat 76ers senast och det var två brandskattade lag som möttes. I afton möter Knicks ett av ligans bästa lag och det blir tufft att vinna utan forward Randle, utan center Robinson och guard Anunoby. Knicks har ett starkt hemmaspel, men utan tre ordinarie i förstafemman kommer det bli tufft.

5. Celtics är 9-1 över sina tio senaste matcher. Knicks är 5-5.

6. Celtics är 44-12 i år och är starka såväl offensivt som defensivt.

Som sagt; kvällens bästa spelvärde ligger i att Celtics är uppe med minst 3.5 poäng i halvtid till oddset 1.91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip