Knicks (39-31) vs Hornets (33-37).

Slutspelet närmar sig med tågets hastighet och det är svårt att finna matcher som fortfarande gäller något. Knicks är undantaget som bekräftar den regeln. De måste spela för vinst, eftersom de jagar seedning nr 4 i sin konferens. Hornets å andra sidan har sin plats nr 8 inför slutspelet.

Jag spelar Knicks-seger med handicap -4,5 till oddset 1,73 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Knicks behöver som sagt de sista två matcherna för att bli nr 4 i konferensen. Det innebär vinst mot Hornets idag och sedan vinst mot Heat söndagskväll. De vill ha nr 4-seedningen. Notera det.

2. Hornets kommer med garanti att försöka göra en vettig match, men de ligger där de ligger inför slutspelet. De har också några viktiga kuggar skadade, men Miles Bridges kommer tillbaka från COVID-listan, vilket är ett plus, men hur mycket kommer han matchas?. Räcker det? Nej; Hornets kommer inte vara lika taggade som Knicks i afton.

3. Knicks är riktigt starka hemma i Madison Square Garden. 23-11 i år.

4. Hornets är 3-7 i sina 10 senaste matcher. Inte särskilt starka på bortaplan.

5. Kolla in Knicks Julius Randle. Han snittar 24 poäng, 10 returer och 6 assist per match. Enorm! Med tanke på att Hornets har stora bekymmer med sin defense, kommer det skapa stora möjligheter för Randle att göra en grym match.

Jag spelar Knicks-seger med handicap -4,5 till oddset 1,73 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip