Efter att ha vunnit en jämn match mot Bulls i premiären tog Minnesota ner Charlotte Hornets på jorden igen. Hornets fick uppleva en klinisk uppvisning i effektivitet som man kunde inte svara upp mot. Efter att man tappade Kemba Walker så finns helt enkelt inte den kvalitén för att kontra mot lag av den kalibern som innehåller sådana stjärnspelare.

Precis som Charlotte är Los Angeles Lakers 1-1 efter två omgångar men skillnaden är att Lakers förlorade premiären mot titelfavoriten Clippers. Laget följde upp det med att besegra experternas ”dark horse” till guldet, Utah Jazz. Det var en imponerade uppvisning i utförande från ett Lakers som vimlar av potential.

På skadefronten bör man veta att Hornets saknar en av sina stjärnor i Batum som förväntas missa ytterligare någon vecka. Både Rondo och Kuzma är uppsatta som tveksamma till spela för hemmalaget.

Sett till hur Hornets har spelat under sin tränare förra säsongen så talar mycket för en match i högt tempo med gott om möjligheter till poäng. Det är förmodligen bästa sättet man kan utmana Lakers också. Försöka springa upp poängtavlan. Blir det en långsam och fysiskt match har man ingen chans. Sett till spelarmaterialet som Lakers har med namn som Davis och LeBron så har vi en underhållande match att se fram emot!

När jag satte linan själv till det här mötet landade jag på 218.0, i underkant. När vi nu får 215 är det svårt att blunda för värdet i överspelet. Just att Hornets trupp numera har en karaktär av unga och kanske något naiva spelare finns all potential för att linan ska dra uppåt; framförallt under första halvlek när tempot sätts.

Spel: Över 215 poäng i matchen till oddset 1.90 hos bet365

Alla NBA-matcher livestreamas hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip