Speltips: Lakers - Bulls

Sport: Basket
Spelstopp: 2017-11-22 04:30
Land: Nordamerika
Liga: NBA
Odds: 1.76
Tips: 1 hcp -5.0
Spela på Speltips Lakers - Bulls
100% bonus upp till 1000 kr! Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Bara en NBA-match i natt. Los Angeles Lakers tar emot Chicago Bulls. Matchen börjar först klockan 04.30. Jag tror på Lakers här och spelar 1:an med handicap -5.0 till oddset 1.76 på bet365.

Los Angeles Lakers record: 7-10
Chicago Bulls record: 3-11

Chicago Bulls har varit ett ganska hopplöst lag under säsongsinledningen den här säsongen. Det är tydligt att målsättningen är att börja om, vara dåliga och bygga ett nytt lag med hjälp av bra draft picks. Varje gång de har vunnit en match har man nästan blivit överraskad med tanke på hur svagt spelarmaterialet är. På bortaplan har de en vinst och sju förluster. De har fyra raka torsk på bortaplan.

Los Angeles Lakers är inte heller ett topplag men de är på pappret ett mycket mer spännande lag. De har ung talang och även ett par dugliga NBA-spelare, till exempel Brook Lopez. Och faktum är att Lakers har blixtrat till flera gånger hemma i Los Angeles. De har fem vinster på tio hemmamatcher. Senast vann de med 127-109 hemma mot Denver Nuggets.

Tittar man på Lakers hemmamatcher så har de faktiskt +1,1 i genomsnittlig vinstmarginal. Bulls å andra sidan förlorar bortamatcherna med nästan tio poäng i snitt.

Det här är två lag som är ganska mediokra, för att inte säga svaga offensivt. De ligger långt ner när man tittar på antalet gjorda poäng per 100 bollinnehav. Skillnaden finns när man tittar på antalet insläppta poäng per 100 bollinnehav. Där ligger Bulls långt ner medan Lakers faktiskt har klarat sig bra inom den kategorin.

Jag tror att Lakers trivs bra som favoriter inför sin hemmapublik. Det är en situation som inte har varit helt vanligt de senaste säsongerna då laget har varit svagare. Nu får de möjlighet att bjuda sina fans på en vinst, som faktiskt kan bli stor. Jag tror att det här unga och talangfulla laget tar vara på den här möjligheten. Bulls är helt enkelt för svaga, framför allt defensivt. Jag tror inte att de kan stoppa Lakers spelsugna, och någorlunda formstarka, lag här.

Mitt spel: Los Angeles Lakers -5.0
Odds: 1.76 på bet365
Insats: 2/5 units
  Lakers - Bulls
Spela på Speltips Lakers - Bulls Spela ansvarsfullt, 18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
NBA - 21 November 2017 - 17:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar