Träningsmatcherna i NBA fortsätter. I dag spelar jag Denver Nuggets -3.0 i bortamatchen mot Los Angeles Lakers. Oddset är 1.85 på Betsafe .

Båda lagen har redan spelat varsin träningsmatch. Nuggets imponerade och vann med 108-102 mot NBA-mästarna Golden State Warriors. Paul Millsap levererade 22 poäng och såg enligt rapporterna bra ut. Los Angeles Lakers förlorade hemma mot Minnesota Timberwolves med 108-99.

Nuggets gjorde en bra match mot Warriors och ska också vara ett bättre lag än Lakers den här säsongen. De lär fortsätta att spela in nye Millsap under de första träningsmatcherna. Mycket lär gå genom honom här i början. Lakers visade upp ett bristfälligt försvarsspel i den första matchen och jag har svårt att se dem hantera Millsaps offensiv på ett bra sätt här.

Försvarsspelet är överlag ett problem för Lakers. Mot Timberwolves drog de på sig mängder med fouls, vilket givetvis straffade sig.

I Lakers anfallsspel handlar mycket om rookien Lonzo Ball. Guarden spelade hela 36 minuter i den första matchen. Ball kommer säkerligen att göra en bra säsong, men han behöver mer tid. Lakers hade stora problem i den första matchen, de satte bara 5 av 30 treor. Här lär de experimentera mer. Nuggets kan i stället fortsätta där de slutade senaste. De är mer redo som lag och har mer offensiv kraft. Jag tror att de vinner med minst fem poäng här.

Mitt spel: Denver Nuggets -3.0
Odds: 1.85 på Betsafe

This is the stats tab
This is the post tip