En av de mest viktiga matcher för året för Los Angeles Lakers (31-45). De spelade mot Jazz natt till idag och var med i matchen i dryga 3,5 kvartar, men orkade inte matcha hela vägen in. Noteras bör att Lakers har spelat ett otal antal matcher med sina två äss LeBron James och Anthony Davis. De har nu fyra raka förluster och är på väg att missa slutspelet. Pelicans (33-43) å sin sida har börjat varva upp igen efter skadebekymmer hos dem också. Deras bästa spelare Williamson är fortfarande borta. MEN nu till nattens drabbning. Varför går jag på Lakers när de trendar nedåt och Pelicans trendar uppåt? Jo, av en given anledning. Såväl James som Davis kommer spela i natt! In och lira innan oddsen sjunker på Lakers.

Jag spelar tidigt och jag spelar Lakers -1 till oddset 1,86 hos Unibet och anser det här vara hela helgens bästa odds!

Värt att notera:

1. Lakers har haft 37 (!) olika startfemmor under året. 37! Det säger allt om Lakers säsong.

2. I afton kommer James och Davis tillbaka. En stilla jämförelse är Batman och Robin. Starsky and Hutch. Dream Team! Det måste vara en enorm befrielse för Lakers fans att dessa två superstars kommer tillbaka. Pelicans kommer få det extremt svettigt att orka stå emot dessa två legender. Notera att såväl Westbrook och Howard har kämpat idogt för att hålla Lakers med i matcherna. Nu kommer James och Davis in och de snittar själva +30 poäng per match = det är en gigantisk boost för laget och surret i omklädningsrummet.

3. Pelicans har, som Lakers, haft en horribel säsong tack vare skador. De har dock som sagt börjat få igång spelet igen, eftersom spelare börjar bli skadefria igen. Att de skall matcha Lakers med sina två superstars tillbaka har jag dock svårt att se.

4. Lakers bara måste vinna den här matchen. Det är bara sex matcher kvar till play-in startar och just nu är de utanför play-in. Det är oacceptabelt i Los Angeles även om det varit mer skador än poäng framåt under mars månad.

5. Det är kniven mot strupen och i det är i dessa lägen som framförallt LeBron James brukar äga banan. Han har varit formidabel, då han inte haft bekymmer med sin ankel. Han vill spela slutspel.

Som sagt; hela helgens bästa odds finner ni i den här matchen. 1,86 hos Unibet på att Lakers vinner med -1 är taget sju dagar i veckan med vetskapen om att Lakers två (!) superstars James och Davis kommer spela. Notera det!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip