Juldagens sista NBA-match spelas mellan Los Angeles Lakers och Minnesota Timberwolves i Los Angeles. Gästerna är favoriter och jag tror att de vinner utan större problem här. Jag spelar därför Timberwolves -4,5 till oddset 1.86 på Unibet .

Los Angeles Lakers: 11-20
Minnesota Timberwolvea: 20-13

Formmässigt är det fördel Timberwolves. De har 3 raka segrar och 4 vinster på sina 5 senaste matcher. Lakers har bara lyckats vinna en av sina 6 senaste matcher. Jag tycker också att det är fördel Wolves om man tittar på spelschemat. Båda lagen spelade senast den 23 december, men Lakers spelade också den 22:e, medan Timberwolves näst senaste match var den 20:e.

Ett tungt avbräck för Lakers är att de får klara sig utan skadade Lonzo Ball. Rookien började säsongen tungt men har spelat upp sig och är numera en viktig spelare för detta Lakers. De kommer sakna honom här.

En nyckel i den här matchen är Karl-Anthony Towns, en av ligans bästa offensiva centrar. Vi har tidigare under säsongen sett att Lakers kan ha problem att försvara nära egna korgen. De har inga jättetuffa försvarare på de stora positionerna och det tror jag att Towns kan utnyttja.

Timberwolves har tillräckligt många offensiva vapen för att göra det riktigt svårt för Lakers. Jag tror att de spelar ut Lakers och vinner med runt 10 poäng.

Mitt spel: Minnesota Timberwolves -4,5
Odds: 1.86
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip