Nu pågår ett OS-kval för de sista platserna inför basketen olympiska spel i Paris som startar 27 juli 2024. Jag kommer lägga ut en del spelförslag för herrarnas OS-basket, där USA självfallet kommer bli favoriter att plocka sitt femte raka OS-guld, men det kommer inte bli en cake walk, utan det finns flera duktiga motståndare som bl.a. Kanada och Serbien för att initialt nämna några starka länder.

...men nu först till OS-kvalet för att säkerställa kompletta grupper. Litauen möter Elfenbenskusten och är stora, stora favoriter till vinst och det är inget att säga om. Jag gillar underspelet på totalen poäng och nyper det till oddset 1.88 hos Unibet .com med en stor förståelse för att Litauen är en nivå upp, samt att lagen inte mötts tidigare.


Värt att notera:


1. Elfenbenskusten har inte medverkat till en match som gått över 167 poäng på 14 av 15 matcher. Det tar jag till mig.

2. Litauens stora stjärna är Sabonis som till vardags spelar för Sacramento Kings. Han är en dominant spelare i NBA och här kommer Elfenbenskusten få det tufft.

3. Litauen har spelat bra genom matcherna innan kvalet och torde få det relativt enkelt mot Elfenbenskusten.

4. Elfenbenskusten har skött sig knappt godkänt fram till det här kvalet och är en aning kort i rocken.


Som sagt; Litauen är en nivå upp här, utan tvekan, samtidigt som Elfenbenskuten fortfarande har en del att bevisa. Jag finner spelvärde i att totalen går under 164 poäng och tar det hos Unibet .com till oddset 1.88.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip