bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

Inatt möts Californien-rivalerna LA Clippers och Golden State Warriors i Oakland där Warriors står som hemmalag. Dessa två lag ligger i toppskiktet i NBA med 27-19 (Warriors) och 33-15 (Clippers) records och det blir en otroligt intressant match att följa där Blake Griffin och Draymond Green kan ta ut sin ilska på varandra (med måtta). Dessa två herrar har båda blivit utskickade i just denna matchupen efter att Blake tjafsat (skulle egentligen inte vara en technical) och efter att Green armbågade Griffin i ansiktet. Dom har en hel del groll mellan sig och jag tror definitivt att det kommer att visas på planen inatt.

Med Chris Paul skadad kommer man få tillförlita sig mycket på ett fysiskt spel. Det blir troligtvis väldigt högt tempo och det är ett spel som passar Blake Griffin mycket väl.

Warriors på hemmaplan har på senaste tiden varit rätt tveksamma på hemmaplan. Visserligen plockade man Trail Blazers med 15p men på de senaste fem hemmamatcherna var det den enda man vann. Med 4-6 i record på de senaste 10 matcherna är man i långt sämre form än ett 8-2 Clippers, som för övrigt har varit riktigt bra på bortaplan. Nu slipper man en lång resa och trots att man inte har Paul till sitt förfogande blir detta ingen stor point guard-battle. Visst kommer Curry visa sin talang men jag tror på ett fysiskt spel där folk går in med 110%.

Linan på Clippers ligger på +6.0 på be365 till ett odds på 1.86 och det snappar jag upp. Man är formstarka och möter ett hemmasvagt Warriors i ett fysiskt spel som passar Blake Griffin. Utan Blakes lekkamrat Chris Paul blir det en liten favör till Warriors men det tar Clippers igen på formen. Det blir troligtvis en jämn poängrik match med många spelavbrott där Clippers drar längsta strået i övertid och vinner med 123 - 121.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip