Det är två av EuroLeagues mest anrika lag som ställs mot varandra under torsdagskvällen. Det här blir 60:e lagen möts i Europa-sammanhang. Rubrikerna inför det här mötet har ändå mest handlat om Maccabi Tel Aviv och deras nya värvning, Amar'e Stoudemire. Den forne NBA-stjärnan väntas göra sin debut ikväll. Det återstår att se vilken nivå han håller nu och vad han kan bidra med. En sak är säker och det är att det bidragit med uppmärksamhet i media kring matchen.

Maccabi har varit en följeslagare för oss under EuroLeague-hösten här med spelen. Gång på gång underskattar marknaden lagsystemet som får det att rulla. Trots att man haft skador på tongivande spelare så öser man in poäng framåt. Wilbekin, Hunter och Dorsey är spelarna att hålla ett extra öga på ikväll. När Wilbekin blir het finns det ingen som kan stoppa honom.

Real Madrid letar efter att återfå sin höstform. 13 raka segrar har följts upp med tre raka förluster. Visserligen har två av dessa varit på bortaplan och förra matchen var en jämn förlust hemma mot serieledarna Anadolu Efes. Trots det ska ett lag som Real Madrid aldrig behöva förlora tre raka matcher i någon tävling.

Maccabi kommer som vanligt när man spelar hemma sätta upp ett högt tempo från start. Real har en handfull spelartyper som trivs i det höga tempot då det öppnar upp utrymme för deras skyttar. En spelare som Campazzo frodas i den typen av matchbild. När det går långsamt och blir fysiskt kan den lilla guarden få det tufft att sätta sin prägel på matchen men det här motståndet ska passa honom som handen i handsken!

Speltips: Över 163,5 poäng i matchen – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla EuroLeague-matcher

This is the stats tab
This is the post tip