NBA-försäsongen rullar vidare. I dag har jag hittat ett spel på matchen mellan Orlando Magic och Miami Heat. Jag tror att det blir poängsnålt och spelar under 198,5 poäng till oddset 1.83 på Betsafe .

Båda lagen har spelat två träningsmatcher hittills. Miami Heat har förlorat med 107-88 mot Brooklyn Nets. De har också vunnit med 96-90 mot Atlanta Hawks. Orlando Magic har också en vinst och en förlust. De förlorade mot Memphis Grizzlies med 92-84 och vann med 112-89 mot Dallas Mavericks. Ganska poängsnåla matcher alltså.

Miami Heat är ett lag som i första hand är starka defensivt. De har dock inte visat upp något imponerande försvarsspel hittills under försäsongen. Nu förväntar jag mig att de kommer att prioritera den biten. De vill få försvarsspelet att sitta bättre inför premiären. Det bör vara deras fokus i nattens match.

Orlando Magic gjorde visserligen mycket poäng i matchen mot Dallas Mavericks, men då ska man känna till att Mavericks gjorde sin andra match på två dagar och använde sina bästa spelare sparsamt. Jag tror att Magic kommer att få större problem mot Heats försvar här.

Spelar alltså: Under 198,5 poäng i matchen mellan Orlando Magic och Miami Heat.
Odds: 1.83 på Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip