Clippers hänger på "gärsgårn" efter de två inledande fajterna. Det är något som många tipsters hade svårt att se efter två matcher inklusive mig själv. Clippers har ett bättre lag. Ej tu tal om annat. Mavericks Luka Doncic har varit helt outstanding och senast satte han hela 39 poäng och kändes ostoppbar. Imponerande och visst är Doncic en superstar, men återigen; Clippers måste korrigera sitt spel och matcha manskapet bättre. Jag tror de finner en väg i afton och studsar tillbaka.

Jag spelar Clippers -1,5 till oddset 1,18 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Clippers coacher har med garanti varit "vakna" sedan förlusten senast. De fick inte till rytmen i sitt eget spel och inget bra försvar mot Doncic. Nu pratas det om ett par korrigeringar som lär gynna Clippers. Större och tyngre kropp mot Doncic och kan Clippers se till att stämma i bäcken och få ner antal korgar från Mavericks superstar; då vinner Clippers.

2. Clippers Beverley lär få ta ett steg tillbaka i afton. Ha koll på Mann i första lineup.

3. Clippers har också spelat lite för svårt i sina uppspel. Det måste till ett rakare och mer enklare spel mot Mavericks. Mest tanke på Clippers trupp skall detta inte vara något problem. Det finns rutin. Det finns superstars. In med energin nu.

4. Fokus på Doncic. Han har snittat drygt 51% av sina skott och eftersnacket senast handlade om att Doncic skrek på Clippers Beverly. Lite fint sagt nämnde Doncic att Beverley är för liten...

5. Mavericks övriga spelare har också de överträffat sig själva initialt av slutspelet. Mavs trepoängsskytte har exploderat, vilket självfallet gör det än tuffare för Clippers att få till sin spelstrategi. MEN det är relativt enkelt. Doncic måste stoppas och sedan måste Clippers själva spela enklare, annars är det ridå.

Jag litar på att Clippers coacher tänkt klart till nattens drabbning och har ett botemedel mot Mavericks Doncic. Jag spelar Clippers -1,5 till oddset 1,81 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Det finns på tok för mycket stolthet och kvalitet i Clippers trupp att de skall ligga 0-3 efter nattens outing.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip