En av hela helgens bästa matcher avgörs i afton. Mavericks (38-29) vs Nuggets (47-20). Det är tredje och sista matchen mellan lagen i år och Nuggets är ute efter en "clean sweep" i matchserien. Jag är inne på att de gör det och kommer gå på Nuggets -3 till oddset 1.78 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Mavericks superstar Doncic har bekymmer med sin ljumske, men då motståndaren är Nuggets med Joker kommer han spela. Han vill inte missa att möta en av sina bästa vänner. Doncic är dock inte helt hundra. Notera det.

2. Nuggets är 12-1 efter All-Star break. Snacka om dominans!

3. Det finns inga skador att rapportera om från Nuggets, men Mavericks har Doncic plus ett par till. Det medför att HC Kidd inte har en konsekvent rotation och det skapar alltid en del "mismatchs". Fördel Nuggets.

4. Nuggets Jokic har satt +30 poäng i tre av sina senaste fem matcher. Stekhet är bara förnamnet!

5. Då Nuggets har spelat "lights out" över så lång tid innebär det också att de är på delad plats med Thunder för topseed i den västra konferensen. Den kommer de inte vilja släppa.

Jag kommer gå på Nuggets, eftersom laget spelar en sådan sällan skådad bra basket. De har varit suveräna sedan breaket och jag har svårt att se Mavericks orka stå emot dem över fyra kvartar. Det är livsviktigt för Mavericks att Luka Doncic spelar, annars blir det tidig ridå. Jag nyper spelet Nuggets -3 till oddset 1.78 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip